Firma profil

LANCO - mer enn 60 års erfaring

Siden 1953 står merkenavnet LANCO for tekstilideer fra Hannover - Tyskland. Fra det første teltet i plastikk på 70-tallet til de oppblåsbare teltene på 60-tallet, har designkonsernet LANCO nesten alltid vært involvert i utviklingen.

På vår hjemmeside presenterer vi hele produktserien av telt, dekontamineringssystemer, CBRN kollektiv beskyttelse og vår redningsbåt.

Våre produkter strekker seg fra medisinske telt til festtelt, fra pagoder til baldakiner og fra et komplett dekontamineringssystem til det minste telttilbehøret.

En ekte klassiker, vi har hos LANCO er SG-Teltet. Rammerteltet på 40 mm aluminium imponerer med enkel struktur og holdbarhet. Enkel montering og stabilitet selv for de tøffeste oppdragene. Dette teltet produserer vi i mange varianter, for eksempel en biletting, overnatting eller medisinsk telt med et gulvareal fra 12 kvm til 59 kvm.

Når hvert sekund teller, er det tid for oppblåsbare redningsteltene. På maksimalt 2 minutter pr. Telt er en hel teltby for innledende behandling satt opp med trykkluft eller med elektrisk luftpumpe. En annen egenskap for denne produktgruppen er den enkle monteringen med et minimum av operasjonsbesetning. Så redningsmannskapet i en nødsituasjon kan konsentrere seg på deres faktiske oppgave.

 

Dette er bare noen eksempler på vårt omfattende utvalg. Også tilpassede telt og fleksible tanker er en del av vårt program. Ta kontakt med oss ​​når du trenger en skreddersydd løsning..

Faktra om LANCO Gruppen

 • Ansatte: 110
 • Sted:
      Tyskland: Hannover
      Romania: Sibiu
      Italia: Rome and Villimpenta (Mantua)   
      Norge: Molde
 • Kontor, produksjon og lager: 10.500 qm
 • Grunnlagt: 1953
 • Eksport til mer enn 35 land
 • Morselskap: til LANCO-gruppen: Dr. Lange GmbH & Co. KG
 • Registrert varemerke: LANCO, TENTISM, CLADIS

ISO 9001 - Kvalitetsstyring

LANCO er ISO 9001: 2008 sertifisert for omfangsutvikling, produksjon og distribusjon av telt med aluminiumsramme, stålramme eller oppblåsbar ramme og ferdige produkter av tekniske tekstiler.

 

Best mulig kvalitet er vår forpliktelse.

LANCO-Produkter over hele verden i tjeneste

Som leverandør til internasjonale nødhjelpsorganisasjoner har flere NATO-styrker, samt andre væpnede styrker, brannvesener og sivil beskyttelse over hele verden våre produkter vist seg å være verdt i aksjon i flere tiår.