forlaget

Informasjon i henhold til § 5 TMG:

LANCO - Dr. med. Lange GmbH & Co. KG
Sure Wisch 6
D-30625 Hannover

 

Representert av:

Administrerende partnere
Nicolas Abé

Personlig ansvarlig partner

Dr. Lange GmbH, Hannover, Handelsregister B 5538

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 511 367155-0
Telefax: +49 (0) 511 367155-140
E-post: info@lanco.eu

registrer:

Oppføring i handelsregister.
Registreringsrett: Hannover 
Registernummer: A 17911

MVA:

Salgsskatteidentifikasjonsnummer i henhold til § 27 en skattelov: 
DE 115693100

Ansvarlig for innholdet i henhold til § 55 Abs. 2 RStV:

LANCO - Dr. med. Lange GmbH & Co. KG
Nicolas Abé
Sure Wisch 6
D-30625 Hannover

tvisteløsning

EU-kommisjonen gir en plattform for online tvisteløsning (OS): ec.europa.eu/consumers/odr. Vår e-postadresse finner du ovenfor i avtrykket. Vi er ikke villige eller forpliktede til å delta i tvisteløsningssaker før et forbrytelsesdomstol.

Ansvar for innhold
Som tjenesteleverandør er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget innhold på disse sidene i henhold til de generelle lovene. Ifølge §§ 8-10 TMG er vi ikke forpliktet som tjenesteleverandør å overvåke overført eller lagret informasjon, eller for å undersøke forhold som indikerer ulovlig aktivitet.

Forpliktelser til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon under generell lov forblir upåvirket. Et ansvar i denne forbindelse er imidlertid kun mulig fra datoen for kunnskap om en bestemt overtredelse. Ved varsel om passende brudd, fjerner vi dette innholdet umiddelbart.

Ansvar for koblinger

Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsteder til tredjeparter hvis innhold vi ikke har innflytelse på. Derfor kan vi ikke påta seg noe ansvar for dette eksterne innholdet. Den respektive leverandøren eller operatøren av sidene er alltid ansvarlig for innholdet på de koblede sidene. De koblede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på tidspunktet for koblingen. Ulovlig innhold var ikke gjenkjennelig på tidspunktet for sammenkobling.

En permanent innholdskontroll av de koblede sidene er imidlertid ikke rimelig uten konkret bevis på en overtredelse. Ved varsel om brudd, fjerner vi slike lenker umiddelbart.

copyright

Innholdet og arbeider på disse sidene opprettet av nettstedets operatører er underlagt tysk lov om opphavsrett. Reproduksjon, bearbeiding, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor grenser for opphavsrett krever skriftlig samtykke fra respektive forfatter eller skaperen. Nedlastinger og kopier av dette nettstedet er kun for privat, ikke-kommersiell bruk.
Så langt innholdet på denne siden ikke ble opprettet av operatøren, vurderes opphavsretten til tredjeparter. Spesielt identifiseres innhold fra tredjepart som sådan. Hvis du fortsatt skal være oppmerksom på brudd på brudd på opphavsretten, ber vi om et notat. Ved varsel om brudd, fjerner vi slikt innhold umiddelbart.